25.11.17 FTK (Kemi-Tornio) – Ilves FS, 4-2 (2-1) Putaan liikuntahalli, Tornio.
Maalit FTK: Juntikka 5′, Juntikka 7′ Suhonen 21′ Keränen 34′
Maalit Ilves: Häkli 8′, Pöyry 35′

Puola-maaotteluiden jälkeinen paluu ”arkeen” onnistui FTK:lta ja heidän maajoukkueessa mukana olleilta pelaajilta (Juntikka,Keränen) Ilvestä paremmin. Juntikka iski heti avauskympillä kaksi kertaa Tamperelaisten pakan sekoittuessa Anni Karelehdon loukattua itsensä ensimmäisessä vaihdossa. Ilves tuli mukaan peliin Jenni Häklin kavennusmaalilla vain minuutti Juntikan toisen osuman jälkeen. Hyvien hyökkäysten ja useiden maalipaikkojen lisäksi Ilvekseltä nähtiin avausjaksolla kuitenkin myös turhan paljon pahoja pallonmenetyksiä ja
vaikeuksia puolustamisen kanssa.
Toiselle puoliajalle FTK sai harmittavan hyvän lähdön Jenni Suhosen lauottua kotijoukkueelle kulmasta 3-1 lukemat. Tämän jälkeen Ilves lisäsi vauhtia pelissä, mutta FTK puolusti tänään tarkasti maalivahti Maria Lehdon venyessä ajoittain komeisiin torjuntoihin. Ilves aloitti pelaamaan lentävällä maalivahdilla aikaisimmassa vaiheessa moneen vuoteen (Suomessa). Tiina Pöyry siirtyi maalivahdiksi noin 31.minuutin jälkeen ja itse Pöyry onnistuikin kaventamaan pelin 4-2:een. Sitä ennen oli tosin FTK:n Anna Keränen onnistunut toisessa päässä. Tamperelaisten ”YV-peli” pyöri ajoittain hyvin, mutta paikoista ei vain viimeistelty Pöyryn ainokaista lukuunottamatta. Näin tuloksena oli FTK:lle moneen vuoteen ensimmäinen voitto Tamperelaisista.