Naisten Liiga: Ilves FS – Liikunnan Riemu 6-0 (5-0)

Viime kauden Riemu-kotiottelu keväällä oli tiukka taistelu loppuun asti. Tällä kertaa kotijoukkue Ilves pääsi helpommalla. Ensimmäisen seitsemän minuutin sisällä pallo kävi Riemun maalissa neljä kertaa Tiina Pöyryn, Anni Karelehdon, Jenni Häklin ja Nina Rantalan toimesta. Rantalalle ensimmäinen liigamaali. Alun pyörityksen jälkeen peli hieman tasaantui ja Ilves ei onnistunut viimeistelemään. Riemu pääsi myös kokoajan paremmin mukaan otteluun vaikka se ei taululle päässytkään maalien merkeissä. Rantala iski vastustajan kannalta ikävään paikkaan toisen maalinsa kun vain noin minuutti oli pelaamatta avauspuoliskoa. 5-0 taukotilanne loi melko vaikean lähtökohdan Riemulle ja heidän uudelle päävalmentajalleen Tero Kelhälälle.

Toisella puoliajalla ottelu jatkui pitkälti Ilveksen hallinnassa. 24. minuutin kohdilla Pöyry viimeisteli toisen osumansa päästyään yllättävän vapaasti kuljettamaan keskeltä kohti Riemun-maalia. Siihen loppui kotijoukkueen ”maalinälkä”, ja peli tasaantui niin että viimeisellä kympillä mentiin tasaisesti molempiin päihin. Riemu ei kuitenkaan onnistunut tänään ohittamaan ensimmäistä kertaa liigassa maalilla aloittanutta Tytti-Maria Mikkolaa. Mikkola pelasi loisto-ottelun katkoen vahvasti jalalla ja sai ansaitusti nollapelin ”tililleen”. Tamperelaiset voivat olla tyytyväisiä selvälukuiseen voittoon. Muutamista poissaoloista huolimatta kaikki kentällä pelanneet ovat täyttäneet hyvin paikkansa ja varma on että pitkällä kaudella rosterin leveyttä tarvitaan.