La 16.9. SuperCup Ilves FS (Liigamestari) – ACE (Cup-voittaja) 0-5 (0-1)

Tämän kertainen SuperCup oli Ilvekselle tuskaa täynnä. ACE osoittautui juuri niin hankalaksi vastustajaksi kuin se jo viime kaudella parhaimmillaan oli. Pelitapahtumat ja hyvät maalipaikat olivat ehkä tasan pelin päättyessä, mutta lukemat taululla eivät selittelyille sijaa jättäneet. ACE taisteli joka pallosta, puolusti koko joukkueena ja teki tarvittavat maalit. Maaleista vastasivat
tutut nimet: Jonna Aro (3), Sini Lauermaa sekä Maria Tetri. Ilveksen paras hetki tehdä ottelusta tiukka osui toisen jakson 25-30.minuuteille. ACE:n tehdessä 0-2 heti puoliskon alussa löysi Ilves kirivaihdetta ja loi monta hyvää paikkaa, mutta ratkaisut olivat luvattoman heikkoja. ACE-puolustus MV Tiia Ropanen johdolla oli tällä kertaa ohittamaton. Ilveksestä parhaiten tappiosta huolimatta esiintyivät maalivahti Lilli Sandström joka koki useamman kerran kovia ACE:n pelaajien ajaessa muutaman tilanteen ns. ”loppuun saakka”. Vaihdosta aloittanut Matilda Herranen esiintyi pirteästi ja pystyy toivottavasti rakentamaan lisää hyviä suorituksia tämän jatkoksi.

Ensi lauantain TV-otteluun Espooseen jäi paljon parannettavaa, mutta ainakin lähtökohta on ehkä hieman helpompi tämän tappion jälkeen. Mahdolliset mestarisuosikin ”paineet” karisivat jo ennen ensimmäistä liigapeliä.