28.10.17. Ilves FS – KaDy 5-2 (5-1) Tesoman Palloiluhalli, Tampere
Maalit Ilves: Häkli 1, Kykkänen 6, Teittinen 12, Häkli 16, Pöyry 19. KaDy: Kolehmainen 14, Markkanen 35.

Tamperelaisten vahva ensimmäinen jakso (5-1) vei ottelusta parhaan vauhdin pois. Jenni Häkli osui jo ekalla minuutilla ja kentälle pelikiellosta palannut Jonna Kykkänen kohta sen jälkeen. Ilvekselle suurta piristystä otteluun ja koko syksyyn toi myös Mira Teittinen joka aloitti ensimmäistä kertaa liigakentällä lähes vuoteen. Teittinen osui kertaalleen avausjaksolla ja mm. osui yhden kerran tolppaan. KaDy pelasi itsensä mukaan vielä Teittisen maalin jälkeen hienolla kulmakuviolla, mutta sen jälkeen osuivat Häkli ja Tiina Pöyry.

Toinen puoliaika tarjosi molemmille paljon tekopaikkoja, mutta vain KaDy osui kertaalleen. Ilves keräsi toisella jaksolla vain tolppalaukauksia ”tililleen”. Tamperelaiset pääsivät ottelussa hyödyntämään laajaa rosteria KaDy:n pelatessa kapeammalla ryhmällä. Pitkät pallonhallinta jaksot keltapaitojen toimesta söivät KaDy:lta paljon jalkoja ja joukkue pääsi kunnon tekopaikoille oikeastaan vasta lopussa Ilveksen löysätessä liikaa. Hyökkäyspään menetyksen päätti Ilves-verkkoihin kertaalleen Iina Markkanen.

Tamperelaiset pesivät siis kasvojaan alkuviikon Nokia-tappion jälkeen ja pääsevät nyt ”Maajoukkueleiritauolle” sarjakärjessä. Tauon jälkeen odottaa kova haaste, kun 11.11. kohdataan Hervannassa Tamppi-Areenalla ACE.